Algemeen

V en M bv is een elektrotechnisch installatiebedrijf met als doelstelling het aanleggen, uitbreiden, wijzigen, herstellen en onderhouden van elektrotechnische installaties. V en M  bv is gespecialiseerd in het ontwerpen en installeren van gebouwbeheerinstallaties en schakelpanelen voor zowel nieuwbouw als renovaties. Daarnaast hebben wij ons gespecialiseerd in het ontwerpen en installeren van besturingsinstallaties voor de industrie en waterbehandeling.

Met behulp van computersystemen met daarop CAE software programma’s worden door onze ervaren engineers schakelpanelen ontworpen. De vakbekwame buitendienstmedewerkers van V en M bv kunnen deze schakelpanelen op locatie geplaatst, bekabeld en bedrijfsvaardig opleveren.

Ondanks dat wij streven naar een hoge kwaliteit van de opleverde installaties is onderhoud en service onmisbaar.
V en M bv beschikt dan ook over een eigen service- en ombouwafdeling. De afdeling utilitaire automatisering zorgt voor de softwareproductie en de inbedrijfstelling van regeltechnische installaties. Deze afdeling ontwikkelt software voor gebouwbeheersystemen van diverse bekende merken en technologieën. Onder andere op het gebied van webtechnologie en bussystemen kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn.

V en M bv is VCA** gecertificeerd, heeft een zeer goede naam in de markt en staat bekend als een bedrijf dat zijn afspraken nakomt.

 

UNETO         CO2 Prestatieladder        SEI 

 

         V en M bv erkend leerbedrijf      VCA